Elérhetőségem-Árak

Telefon: 06 70 422 4474

Kezelési hely:  2030. Érd Tárnoki út 80/a

Busszal: Budapestről a 4-es metró Kelenföld állomástól 30 perc alatt közvetlen busszal elérhető. Érden a Aggteleki utcai megállónál célszerű leszállni, és onnan kb 3-5 perc séta. M7-esen keresztüli busz  735. menetszám

Vonattal: Kelenföldről 15-20 perc alatt Érd alsó vagy Érd felső állomáson leszállva, utána busszal tudsz jönni 5-6 megállót kb 7-8 perc, a Géza utcáig.

Ha autóval érkezel, jól megközelíthető helyen, ingyenes parkolással tudsz megállni.

Lehetőség konzultáció előtt:

Ha még bizonytalan vagy, hogy miben tud segíteni egy konzultáció. Vagy nem tudod, hogy a Te problémádra konkrétan tud- e segíteni ez a fajta kezelés.

Ha szeretnéd, akkor egy INGYENES 20 perces ONLINE találkozásra van lehetőséged, ahol szabadon és kötelezettségmentesen tudunk beszélgetni. A célom, hogy segítsek Neked megoldást találni a problémádra, és megmutassam, hogyan dolgozhatunk együtt.

Ha készen állsz arra, hogy változást hozz az életedben, örömmel várom a jelentkezésed, hogy megszervezhessük a találkozót. Szabadon választhatsz Skype, Viber, Meet, Messenger.

Jelentkezem az ingyenes ONLINE beszélgetésre

Konzultáció után

Fontosnak érzem, hogyha elindul Benned egy folyamat, akkor is ott legyek Veled, ha szeretnéd. Akár egy pár jó szóval átsegíthetlek, ha esetleg megakadsz, hogy a változás meg tudjon jelenni az életedben. Hiszek abban, hogy néha egy kis bátorítás is elegendő ahhoz, hogy továbblendülj. Ezért felajánlom, hogy a találkozó után lehetőséged van egy ingyenes 20 perces utánkövető beszélgetésre telefonon vagy online, amikor szükséged van rá. Ez a konzultációt követő 30 napban lehetséges.

KOnzultációs díj

Várlak sok szeretettel Online és Személyesen is.

Egy alkalom 90 -110 perc

Jelentkezem konzultációra

1 alkalom

23 000 Ft

5 alkalom

Így csak

105 000 Ft

(-10 000 Ft kedvezménnyel)

Egyösszegben fizetve

Felhasználható 6 hónapig