Ti írtátok

Ma reggel ideült a főnököm és csak kérdezett valamit. Korábban már ilyen szituációkban sem tudtam összefüggően beszélni
Most teljesen nyugodt voltam
És értelmes, kerek mondatban tudtam beszélni. Fel se tűnt. Csak utána negyed órával. Köszönöm

Akkora dolgot hoztál ki belőlem. Nagyon kellett a Férfiak engedélye.  Megkönnyebbülés van bennem. Hálás vagyok, igazán. KÖSZÖNÖM SZÉPEN 

Brigi, annyira hálás vagyok, hogy dolgoztunk az energiaszintemmel….!!
Ott 17%-ról felvitted egész magasra, szerintem az életmentő volt!!!
Ja, amúgy ez is kb. 3 az 1-ben oldás volt…

Szia Brigi!
Úgy néz ki, hogy 1-vel lesz munkám, vissza a régi területemre, de pont én kellek nekik, engem választottak. Köszönöm szépen a segítségedet. Remélem a többi is alakulni fog.
Nagyon hálás vagyok az égieknek, hogy hozzád járhatok 
🙂

Oké, értem, hogy mondod, hogy nem Te csinálod. De közben meg mégis. Valamit be tudsz indítani emberekben, ezt nagyon-nagyon sokszor éreztem már Veled kapcsolatban.
Oldásoknál is hatalmas erő van az intuíciódban, de sima beszelgetésnél is valami működésbe kép.
Ez vmi képesség, de nem tudok rá szót.

Szia. Hát fura volt, mert mióta konziztunk nem volt mély pontom. Sőt. Kivettem egy stúdiót egy évre, hatalmas melóba vagyok, elkezdjük a felújítást a kislakásba, és úgy néz ki veszünk fillérekért még egyet. Megvan az első fizető vendégem jövő hétre, szóval úgy beindultam, mint akinek rakéta van a popójában. Tökre a helyemen vagyok. El sem hiszem. Szülinapom napjától jól vagyok, és egyre jobban. Elhiszed??  Most is futok, de annyit gondoltam rád!!
De most madarat lehetne fogatni velem 

Hát csak egy kis visszajelzés..
Csodásan érzem magamat…hullafaradtság..de pezsgek, élek..nem ismernek rám az emberek. Tegnap voltunk szórakozni, ami felszabadult. Vidám…végre élek érzés volt.
És ma egy totál éjszakázás után felkeltem takarítás…zene…élet.
A legfáradtabb állapotomban is sugárzok.

Szia ! 🙂  Úgy gondolom neked is szükséged van visszaigazolásokra, mert mindig csak a nyűgjeinket akasztjuk rád. Az utóbbi egy évben igen jól alakultak az üzleti dolgaim . Szépen egyenesednek ki a dolgok körülöttem. És a várt elismerés is jövöget kisebb nagyobb dózisokban . Én a te munkádnak tulajdonítom a változást . 🙂 Köszönöm a sok okos gondolatot és a hibafeltárásokat. Valamikor beiratkoznék