Szolgáltatásaim

szabadsag-2

Te is szeretnél kijutni a saját börtönödből? 

Úgy érzed korlátozva vagy? 

Inkább lubickolnál az élet tengerében? 

Ha így érzel, és szeretnél ezen változtatni várlak sok szeretettel. 

Ehhez segítségül több technikát is használok, komplexen dolgozom.  Az alapja a kineziológiai izomteszt, amely segítségünkre van abban, hogy kiteszteljük hogy Neked az adott problémádhoz melyik a legmegfelelőbb módszer, amellyel a leghamarabb a megoldáshoz juthatunk. Ezek lehetnek különböző gyakorlatok, feladatok, meditáció, érzelmi stresszoldás, és energetikai blokkoldás is. Megnézzük, hogy a probléma honnan ered, átbeszéljük, és közben oldódsz is. 

Hogyan zajlik egy alkalom? 

Miután megérkezel átbeszéljük hogy miben szeretnél segítséget és változást az életedben. Ha személyesen találkozunk, megmutatom az izomteszt csodálatos működését. Megtapasztalhatod a saját tested válaszait. Utána megkeressük a problémád okát, gyökerét, ahol szintén átbeszélhetjük, hogy mi történt abban a helyzetben. Ha esetleg nem emlékszer rá, az sem okoz gondot, az oldódás ugyanúgy megtörténik. Ha szükség van rá, kapsz otthoni gyakorlatot, amivel megerősítheted az oldás eredményességét.

Van olyan probléma, amikor akár egy alkalom is elég lehet, de van olyan, amikor érdemes folyamatban, több alkalomban gondolkodni ahhoz, hogy tényleg elérd a vágyott állapotot.  

Milyen technikákkal dolgozom? 

  • Stresszoldás kineziológiai módszerekkel ( több kineziológia ág ismerete)
  • Energetikai módszerek (reiki, csakrák harmonizálása, meridiánok blokkoldása)
  • Theta térben harmonizálás, meditáció
  • Egyéni illatvarázs lélek és családállítás
  • Bach virágterápia
  • Érzelmi aromaterápia (kizárólag 100% -os terápiás prémium minőségű illóolajjal)